Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Välkommen till Telias årliga företagsevenemang - Telia Connect2Businness 2017

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Välkommen till Telias årliga företagsevenemang - Telia Connect2Businness 2017

För nionde gången bjuder Telia in till sitt årliga och populära företagsevenemang Telia Connect2Business på Stockholm Waterfront Congress Center.

I år ligger fokus på enkelhet som mål och medel för den digitala förändringsresan och vad man gör för att minska komplexiteten och samtidigt hålla tempot uppe i transformationsarbetet. Dagens huvudtalare är Lisa Bodell.

Telia Sveriges VD Hélène Barnekow och Lernias VD och koncernchef Helena Skåntorp pratar om hur digital innovation kan bidra i viktiga samhällsfrågor och presenterar ett nytt gemensamt initiativ. Medverkar gör även är Närings- och Innovationsminister Mikael Damberg.

Tid: 28 mars kl. 12.00-17.00 inleds med lunch och avslutas med mingel
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm
Information och program: www.telia.se/c2b
Pressanmälan: marcus.haglund@teliacompany.com

Eventet går även att ta del av via livesänd webb-tv: www.telia.se/c2b.

Framstående och spännande talare är på plats. Ett axplock följer nedan.

Lisa Bodell, bästsäljande författare och global tankeledare delar med sig av verktyg och insikter kring hur organisationer och individer kan eliminera komplexitet och låta enkelhet bli ledstjärnan mot en innovativ kultur.

Johan Hallenborg har i sin roll som IT-direktören vid Landstinget i Kalmar en gedigen insyn i den extremt snabba digitaliseringen av vården. Han kommer prata om hur nya digitala lösningarna kan göra vårdupplevelsen enklare, samtidigt som vårdkvaliteten, patientsäkerheten och effektiviteten ökar.

Johan Klintberg, VD på Saab Digital Air Traffic Solutions förklarar hur en smart, fjärrstyrd flygledning är inkörsporten till den digitala flygplatsen - vilket i sin tur förenklar logistik, trafikflöden och skapar nya värden för kunderna. Johan delar också med sig av insikter från Saabs och Luftfartsverkets gemensamma resa till det samägda bolaget.

Hélène Barnekow, VD för Telia Sverige sedan 2015. Hon har med kraft och tydlighet drivit förnyelse och modernisering för hela företaget. Som ett av hennes fyra tydliga mål, förutom kundbesatthet, finns även transformation. Genom att transformera Telias tjänster och system kan Sveriges äldsta telekomoperatör på ett nytt och kundvänligt sätt möta alla människor och deras behov.

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef Sverige och koncern 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Pressansvarig Sverige och koncern 0771-77 58 30
Kim Sjölund

Kim Sjölund

Presskontakt Pressansvarig Sverige och koncern 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation