Gå direkt till innehåll
Premiär för nya växeltjänsten Telia Smart connect

Pressmeddelande -

Premiär för nya växeltjänsten Telia Smart connect

Nu lanseras Telia Smart connect i Sverige – en helt ny enkel och säker molnbaserad kommunikationslösning som är lätt att komma igång med, använda och administrera, oavsett om man är slutanvändare eller administratör.

Telia Smart connect är en helt ny molnbaserad tjänst som inte kräver någon installation och som administreras via ett lättillgängligt webbgränssnitt. En mobilapp finns också för användarna. Tjänsten är enkel att anpassa efter organisationens behov och passar både små och stora verksamheter. Den bygger på en populär egenutvecklad kommunikationslösning som idag används i Norge och börjar nu successivt rullas ut på den svenska marknaden med start idag.

– Telia Smart connect är en modern kommunikationslösning som är enkel att komma igång med och använda och som är lätt att administrera. Alla inkommande samtal tas om hand och hamnar hos rätt person, kompetens och funktion. Dessutom finns all statistik och data bara några knappklick bort direkt i tjänsten. Och vi har en ambitiös plan för tjänsten som kommer utvecklas löpande med nya funktioner, säger Daniel Stark, affärsansvarig för små- och medelstora företagskunder.

Tjänsten som finns tillgänglig i Litauen och Estland lanseras nu på flera av Telias marknader i Norden.

Fler fördelar:

  • Se när kollegor är tillgängliga och upptagna – via hänvisning eller kalenderintegration.
  • Integration mot andra IT-system via API:er - till exempel CRM-system och kontaktcenterlösningar samt för övervakning av IT-miljön.
  • Active Directory (AD)-integration - tjänsten alltid uppdaterad med senaste information om en organisation och dess medarbetare.
  • Kunder kan välja att konfigurera tjänsten själv eller ta hjälp av Telia som kan erbjuda uppstartshjälp eller sköta hela leveransen.

För mer information om tjänsten: Smart connect - Telia.se Företag

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19 000 medarbetare i sju länder, varav 4 200 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation