Följ Telia

Nu kan invånare i Varbergs kommun få tv, bredband och telefoni från Telia via Varberg Energis stadsnät net@seaside

Pressmeddelande   •   Aug 29, 2016 15:00 CEST

Från och med idag, måndagen den 29 augusti, kan över 12 000 hushåll i Varbergs kommun med fiber via Varberg Energis stadsnät net@seaside få tillgång till Telias tv, bredband och telefoni.

Det här innebär att ytterligare 12 000 hushåll har möjlighet att beställa bredband från Telia. Allt eftersom net@seaside även uppgraderar fibernätet kommer kunderna även få tillgång till Telias tv-tjänst som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder. Även telefoni kommer bli tillgängligt i och med uppgraderingen.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias fasta bredbandstjänster. Vi är mycket glada för samarbetet med Varberg Energis stadsnät som ett utvalt stadsnät.

Alla hushåll som är anslutna till net@seasides fibernät kan beställa Telias bredband. Inom kort kommer de även kunna beställa Telias tv och telefonitjänster och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tv-tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

– Vi tycker det är mycket roligt att få med Telia som tjänsteleverantör, som på ett utmärkt sätt kompletterar det utbud vi redan har, säger Lars Wessman, Affärsområdeschef på Varberg Energi

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se