Följ Telia

Nu kan invånare i Linköpings kommun få tv, bredband och telefoni från Telia via Utsikt Bredband AB

Pressmeddelande   •   Aug 11, 2016 13:25 CEST

Från och med idag, den 11 augusti, kan över 34 000 hushåll i Linköpings kommun med fiber via Utsikt Bredband AB få tillgång till Telias tv, bredband och telefoni.

Det här innebär att ytterligare 34 000 hushåll har möjlighet att beställa Telias tv-tjänst som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias fasta bredbandstjänster. Vi är mycket glada för samarbetet med Utsikt, som ett av få utvalda stadsnät.

Alla hushåll i Linköpings kommun som är anslutna till Utsikt Bredband AB:s fibernät kan beställa Telias bredband och tv-tjänst och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tv-tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

-Vi tycker det är mycket roligt att få med Telia som leverantör i vårt öppna nät och tjänsterna kompletterar det utbud vi redan har på ett utmärkt sätt. Vi strävar alltid efter att hitta bra lösningar till våra kunder, säger Jörgen Svärdh, VD på Utsikt Bredband AB.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se