Följ Telia

Nu kan 24 000 hushåll i MittNät maxa livet med Telia

Pressmeddelande   •   Dec 15, 2017 07:55 CET

Telia ansluter sig till MittNät, med sina sju kommunala stadsnät i Karlstad, Hammarö, Forshaga, Åmål, Arvika, Munkfors och Vansbro. Det innebär att samtliga hushåll som är anslutna till dessa stadsnät får tillgång till Telias hela utbud. Genom att kombinera bredband, tv och telefoni på det sätt som passar kan nu 24 000 hushåll enkelt och flexibelt maxa det uppkopplade livet

– Nu får kunder i MittNät fler valmöjligheter. Snabbt och säkert bredband, telefoni samt tv, film och sport på alla skärmar. Allt detta när, hur och var man vill. Det är en helhetslösning som vi äntligen kan erbjuda alla dessa hushåll och det känns riktigt bra, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv- och bredbandstjänster.

Med Telias tv-tjänst blir de boende en del av Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt SKI, Svenskt kvalitetsindex. Tv-boxen erbjuder över 100 kanaler, tusentals inspelade program och 10 000 titlar i Telias filmbutik. Vare sig man älskar film, sport eller barnprogram finns det något för alla – och allt favoritinnehåll kan streamas i Play+.

– Telia går in med fullt utbud vilket naturligtvis är jättekul! En vanlig fråga vi ofta får är just om Telia finns som leverantör i vårt nät, därför känns det extra bra att vi snart har dem i vår tjänsteportfölj, säger Elin Bertilsson, verksamhetsansvarig för MittNät.  

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se