Gå direkt till innehåll
I väntan på åttonde säsongen - inta GoT tronen redan nu

Pressmeddelande -

I väntan på åttonde säsongen - inta GoT tronen redan nu

I samarbete med HBO Nordic bjuder vi på en unik chans att inta Järntronen från Game of Thrones i Telias butik i Stockholm den 23-24 mars. Vi lanserar även Sveriges bredaste streamingtjänst i ny tappning vilket innebär att Telias kunder, utöver att kunna fortsätta titta på HBO Nordics succéserie, även kommer att kunna titta på tv, film och serier var, när och hur de vill via appen Telia Play.

På fredag och lördag den 23-24 mars kan alla som vill - inta tronen och utkämpa slaget om att få sitta kvar. Tronen finns på plats i Telias butik på Kungsgatan 36, under butikens ordinarie öppettider.

Nu får även alla våra mobilkunder möjlighet att ta del av kollektivtrafikens humörhöjare #1 - Telia Play, med samma tittarupplevelse som våra tv-kunder prisat oss för. Telia Play innehåller 15 tv-kanaler, live och inspelat, samt HBO Nordic, SF kids, National Geographic+ och en filmbutik med över 10 000 filmer för endast 149 kr/mån. Det här innebär att våra kunder får tillgång till Sveriges bredaste streamingtjänst. Allt samlat och sökbart i appen med samma namn och tillgängligt i mobilen eller surfplattan precis var, när och hur man vill.

– Det känns jättebra att kunna erbjuda våra mobilkunder Telia Play. Här har vi en unik innehållsmix med HBO Nordic, SF Kids och National Geographic+ i kombination med de mest populära tv-kanalerna. Tjänsten är lätt att beställa, säga upp och hantera med några få knapptryck. Du kommer igång omgående, ingen extra utrustning eller teknik behövs, dessutom är allt innehåll samlat på ett ställe. Nu behöver du inte längre fundera på var du kan se Homeland utan hittar allt direkt, förklarar Regina Donato Dahlström, chef Telia Konsumenttjänster


Fakta Telia Play i korthet

Sveriges största filmbutik med över 10 000 filmer

Playtjänsterna - HBO Nordic, National Geographic+ och SF Kids

De mest populära tv-kanalerna

100 procent reklamfritt barninnehåll

Möjlighet att streama inom EU från 1 april

Testa fritt under 30 dagar

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation