Följ Telia

I väntan på åttonde säsongen - inta GoT tronen redan nu

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2018 12:00 CET

I samarbete med HBO Nordic bjuder vi på en unik chans att inta Järntronen från Game of Thrones i Telias butik i Stockholm den 23-24 mars. Vi lanserar även Sveriges bredaste streamingtjänst i ny tappning vilket innebär att Telias kunder, utöver att kunna fortsätta titta på HBO Nordics succéserie, även kommer att kunna titta på tv, film och serier var, när och hur de vill via appen Telia Play.

På fredag och lördag den 23-24 mars kan alla som vill - inta tronen och utkämpa slaget om att få sitta kvar. Tronen finns på plats i Telias butik på Kungsgatan 36, under butikens ordinarie öppettider.

Nu får även alla våra mobilkunder möjlighet att ta del av kollektivtrafikens humörhöjare #1 - Telia Play, med samma tittarupplevelse som våra tv-kunder prisat oss för. Telia Play innehåller 15 tv-kanaler, live och inspelat, samt HBO Nordic, SF kids, National Geographic+ och en filmbutik med över 10 000 filmer för endast 149 kr/mån. Det här innebär att våra kunder får tillgång till Sveriges bredaste streamingtjänst. Allt samlat och sökbart i appen med samma namn och tillgängligt i mobilen eller surfplattan precis var, när och hur man vill.

– Det känns jättebra att kunna erbjuda våra mobilkunder Telia Play. Här har vi en unik innehållsmix med HBO Nordic, SF Kids och National Geographic+ i kombination med de mest populära tv-kanalerna. Tjänsten är lätt att beställa, säga upp och hantera med några få knapptryck. Du kommer igång omgående, ingen extra utrustning eller teknik behövs, dessutom är allt innehåll samlat på ett ställe. Nu behöver du inte längre fundera på var du kan se Homeland utan hittar allt direkt, förklarar Regina Donato Dahlström, chef Telia Konsumenttjänster


Fakta Telia Play i korthet

Sveriges största filmbutik med över 10 000 filmer

Playtjänsterna - HBO Nordic, National Geographic+ och SF Kids

De mest populära tv-kanalerna

100 procent reklamfritt barninnehåll

Möjlighet att streama inom EU från 1 april

Testa fritt under 30 dagar

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se