Gå direkt till innehåll
Gemenskap för alla och mer surf till äldre - #EnsammaTillsammans

Pressmeddelande -

Gemenskap för alla och mer surf till äldre - #EnsammaTillsammans

I år blir påskfirandet annorlunda för många som kanske inte får möjlighet att träffa sin familj och sina vänner. Det är viktigare än någonsin att höra av sig till varandra. Därför lanserar Telia initiativet #EnsammaTillsammans, för att inspirera alla att hålla lite extra kontakt i dessa tider. För att underlätta för våra äldre att umgås digitalt får alla Telias 70+ kunder också extra surf under resten av året.

Svenskarna har börjat vänja sig vid alla nya restriktioner som gör det svårare att umgås med familj och vänner. Men för många kommer påskhelgen att bli svår och känslan av ensamhet och isolering extra påtaglig. Telia har därför startat initiativet #ensammatillsammans, för att inspirera människor att hålla avståndet men behålla kontakten - ännu mer.

- Vi behöver alla hjälpas åt för att undvika att människor känner sig ensamma, och då kan ett extra samtal betyda enormt mycket. Speciellt för alla våra äldre som nu sitter isolerade för att undvika smitta. Under påsken börjar vi därför rulla ut 100 GB extra data utan kostnad till alla våra mobilkunder som är 70 år och äldre. Förhoppningsvis vill fler prova på tjänster som videosamtal - att se den man pratar med och kanske ta en kaffe digitalt stärker känslan av att vara tillsammans säger Anders Olsson, vd för Telia Sverige.

- Vi har uppmuntrat våra medarbetare att höra av sig extra mycket till sina familjer och vänner och dela med sig av det i sociala kanaler för att inspirera fler till att göra detsamma. Tillsammans blir vi mindre ensamma, avslutar Anders Olsson.

Erbjudandet om 100GB extra surf kan innebära många timmars videosamtal med familjen och rullas ut kontinuerligt under påskveckan och helgen. Det gäller alla kunder som fyllt 70 år och har mobilabonnemang hos Telia.

Ämnen


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef Sverige och koncern 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Pressansvarig Sverige och koncern 0771-77 58 30
Agnes Palinski

Agnes Palinski

Presskontakt Pressansvarig Sverige och koncern 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation