Följ Telia

Gammalt blir till nytt när Telia i Luleå inviger flytt

Pressmeddelande   •   Nov 08, 2016 07:50 CET

Idag inviger närmre 700 medarbetare Telias nybyggda kontor på Varvet i Luleå, alldeles intill Lule älv. Lokalerna och dom återvunna möblerna är specialdesignade för ett helt nytt flexibelt sätt att arbeta, och är en viktig del på resan mot att skapa nya generationens telekombolag.

Telias medarbetare i Luleå jobbar från och med idag i helt nybyggda lokaler designade för ett nytt sätt arbeta. Med ultramodern teknik, nya tjänster och ett flexibelt arbetssätt som gör det enklare att möta kunder varje dag. Ett stort steg mot att bli nya generationens telekombolag.

När Telia flyttade verksamheten i Stockholm från Farsta till Solna blev det möbler över. Det kändes viktigt att hantera dem på ett hållbart sätt och det var där idén om återbruk växte fram. Kontoret är inrett med återvunna möbler som fått helt nytt liv. En del möbler har snyggats till med nya tyger eller ytor. Andra har genomgått en totalrenovering och byggts om helt och fått nya funktioner. Kabeltrummor har gjorts om till bord, gamla skrivbord har kapats och satts samman igen och fått nytt liv.

- Jag är väldigt glad att våra medarbetare fått ett helt nytt och toppmodernt hem här i Luleå. Ett aktivitetsbaserat kontor, med nya sätt att arbeta och träffas på, för att på riktigt kunna möta våra kunder på bästa sätt, som ett Telia, säger Hélène Barnekow, vd på Telia.

Nu tar vi nästa steg. Välkommen till nya Telia!

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se