Följ Telia

​Anders Tillander ny chef för Telias konsumentaffär

Pressmeddelande   •   Maj 29, 2018 08:54 CEST

Anders Tillander, chef för Telias konsumenttjänster

Anders Tillander har utsetts till chef för konsumentaffären i Telia Sverige. Anders kommer närmast från en tjänst som chef för Telias fiberaffär. Han kommer att ingå i Telia Sveriges ledningsgrupp och tillträder sin nya tjänst direkt. Anders Tillander ersätter Jonas Hasselberg som lämnar Telia för nytt uppdrag.

Anders Tillander har lång erfarenhet inom telekombranschen både i Sverige och Norden och har bland annat arbetat som chef för Telias företagsaffär och för privatmarknaden på Netcom i Norge (nuvarande Telia Norge).

- Våra kunder är det absolut viktigaste för oss och jag är väldigt glad över att Anders går in som ny chef för Telias konsumentaffär. Anders kan Telia, telekom och har ett stort kundfokus. Han kan våra kunder och vet vad som krävs av Telia, säger Anders Olsson, tillträdande vd på Telia Sverige.

De senaste åren har Anders ansvarat för Telias hela fiberaffär som har resulterat i Sveriges största fibernät som ger 1,7 miljoner hushåll, från norr till söder, tillgång till supersnabb uppkoppling.

- Under Jonas Hasselbergs ledning har Telias konsumentaffär utvecklats framåt genom att erbjuda nya spännande tjänster och erbjudanden utifrån önskemål från våra kunder, som Personlig tekniker och Telia Life. Nu fortsätter vi det arbetet, säger Anders Olsson.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se