Följ Telia

13 000 hushåll får tillgång till hela Telias utbud av tv- och bredbandstjänster via Piteå Stadsnät

Pressmeddelande   •   Apr 25, 2017 07:47 CEST

Redan idag kan invånare i och omkring Piteå kommun som har fiber via PiteEnergi ansluta sig till bredband från Telia. Med start från april månad utökas detta till Telias hela utbud av tv, bredband och telefoni. Detta innebär att omkring 13 000 hushåll nu får tillgång till samtliga av Telias tjänster.

– Det känns riktigt bra att äntligen kunna erbjuda en helhetslösning med både en snabb och framtidssäker uppkoppling kombinerat med en flexibel tv-tjänst till alla kunder i Piteå stadsnät. Att enkelt kunna samla alla sina tjänster hos en leverantör och samtidigt få ett brett utbud tror jag kommer tilltala många kunder, säger Philip Wagrowski, ansvarig för Telias tv och bredbandstjänster.

I Telias tv-tjänst, som enligt Svenskt kvalitetsindex har Sveriges nöjdaste tv-kunder, kan man välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. Telias TV-kunder får även tillgång till Telias Filmbutik med över 10 000 titlar samt Play+ som gör det möjligt att se på tv och film precis var och när man vill via dator, surfplatta och mobiltelefon.

– Tv, bredband och telefoni är viktiga tjänster i dagens hushåll och vi vet att våra kunder vill ha valfrihet och enkelhet, så det här är jättebra för oss. Vi arbetar ständigt för att ha ett brett tjänsteutbud och avtalet med Telia innebär att våra kunder får tillgång till ett ännu större utbud av tjänster, säger Johan Nilsson, Stadsnätschef på PiteEnergi.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se