Gå direkt till innehåll
Telia lanserar livsviktigt koncept - Här har du ditt liv

Nyhet -

Telia lanserar livsviktigt koncept - Här har du ditt liv

Idag kan hela Sverige ta del av Telias nya marknadskoncept: Här har du ditt liv. Det är ett första steg i Telias nya samarbete med reklambyrån Forsman & Bodenfors och bygger på den allt mer uppkopplade verkligheten. Telia är en samling kundbesatta människor som tillsammans bygger Sveriges framtida nät för att alla ska ha samma möjlighet att vara digitala. Med insikten att kundernas liv online ligger i våra händer tar vi nu ett helhetsansvar i och med den nya lanseringen.

Med kunskap och kvalitet i allt från nät till kundupplevelse erbjuder Telia idag en helhet för det uppkopplade livet, som gör att man kan vara kund hela vägen från tv-soffan till konferensrummet.

- Vi vill illustrera att vi delar våra kunders passion för livet online och genom det nya konceptet visa på den allt mer uppkopplade verkligheten. Att en allt större del av livet utspelar sig på nätet eller i mobilen och att gränsen för vad som är det riktiga livet och livet online är på väg att suddas ut, säger Lars “Laxen” Axelsson, marknadschef på Telia.

Telia är och har alltid varit nybyggare och älskar att ta en aktiv roll i att skapa en bättre värld. Med nya behov och krav på ett uppkopplat liv har vi skapat högre kapacitet, snabbare hastigheter och mer datamängd. Det är en nödvändig utveckling, men vi stannar inte där.

- Genom att fortsätta leda utvecklingen och framförallt ta täten i kundernas digitala vardag vill vi som marknadsledande skapa ett bättre liv för våra kunder. Någon som delar sina kunders passion. Någon som står för något, vill något, brinner för något. Denna någon är vi och vi är till för alla, säger Laxen.

Under tiden som du har läst denna nyhet har du missat hundratusentals nya tweets, Youtube-filmer och Facebook-inlägg. Det är allvarligt och visar att livet online är något som är konstant och livsviktigt. Nu fortsätter vi arbetet med att göra det uppkopplade livet ännu enklare för våra kunder.

Välkommen till Telia - Här har du ditt liv.

Ämnen

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation