Följ Telia

​Telia vinner pris som Årets nyhetsrum 2016

Nyhet   •   Jan 26, 2017 19:09 CET

Mynewsdesk har äntligen utsett vinnarna av Sveriges mest prestigefyllda pris inom digital PR - Årets Nyhetsrum 2016. Bland hundratals företag kammade Telia hem pris inom branschkategorin Hosted Newsroom.

I hård konkurrens med hundratals företag har Mynewsdesk utsett Telia som vinnare med följande motivering: 

“Årets hosted är enkelt och stilrent implementerat enligt best practices. Vinnaren har lyckats etablera ett modernt pressrum som följer företagets grafiska profil och ser förbaskat snyggt ut.”

Telia var nominerade i två branschkategorier - IT och Teknik samt Hosted Newsroom. Nomineringarna har bland annat baserats på vilka som har lyckats bäst med att nå ut samt hur de olika funktionerna i nyhetsrummet har använts, exempelvis kring relaterat material, sociala medier samt bild- och videomaterial. I kategorin ”Hosted Newsroom” har man bedömt hur företag och organisationer speglar nyhetsrummet mot sin egen hemsida och egen design.

-Vi lanserade vårt nya moderna pressrum för ett halvår sedan i samband med vår flytt till Telias nya kontor i Solna. Anledningen till att vi valde Mynewsdesk var att vi ville ha en plattform där besökare enkelt kan ta del av allt spännande som händer hos oss, och det händer något nästan hela tiden. Vi ville skapa en sida som både förmedlar nyheter och som inspirerar - bland releaser, bilder, film och sociala medier. Vi har jämförts med många företag och känner oss otroligt stolta och glada för den här utmärkelsen! Nu fortsätter vi arbetet med att erbjuda Sveriges bästa nyhetsrum, säger Irene Krohn, Presschef för Telia Sverige. 

Läs mer om priset här