Gå direkt till innehåll
Telia ingår samarbete med Weekend Festival Sweden

Nyhet -

Telia ingår samarbete med Weekend Festival Sweden

Weekend Festival Sweden 5-6 augusti, är ett av de största festivalkoncepten i norra Europa med över 50 världsartister och några av de största DJ-namnen inom Electronic dance music (EDM).

Den 5-6 augusti 2016 fylls Östermalms IP i Stockholm med över 35 liveartister, DJ-framträdanden i världsklass och en publikkapacitet på 25 000 besökare per dag.

Telia och Weekend Festival Sweden anordnar tillsammans en tävling där man kan vinna en träff med festivalaktuella 20-åriga artisten Martin Garrix. Telia kommer också att finnas på plats under festivalen med Spotify där festivalbesökare kommer att kunna varva ned en stund, ladda sin mobil och föreviga festivalbesöket i en foto-automat.

– Vi vet att våra kunder älskar musik och idag konsumeras det mer än någonsin på både mobilen, surfplattan och även musikfestivaler. Genom att mötas på samma arena hoppas vi på att kunna bidra till en ännu bättre upplevelse, säger Lars 'Laxen' Axelsson, marknadschef på Telia.

Ämnen

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30

Relaterat innehåll

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation