Gå direkt till innehåll
Telia det mest hållbara företaget i branschen

Nyhet -

Telia det mest hållbara företaget i branschen

Telia har blivit utsett till "Branschbäst 2018" i Nordens största studie om hållbarhet - Sustainable Brand Index B2B. Det innebär att beslutsfattare på Sveriges största bolag med ansvar för inköp från telekomsektorn har bedömt att Telia är det mest hållbara företaget i branschen. I den fullständiga rankingen hamnade Telia på åttonde plats.

Sustainable Brand Index är Nordens största studie om hållbarhet och har genomförts sedan 2011 bland konsumenter och sedan 2017 bland beslutsfattare. Målgruppen är exekutiva beslutsfattare med inköpsansvar på storföretag med över 500 miljoner kronor i omsättning. Studien genomfördes under september-november 2018. Totalt intervjuades 1000 beslutsfattare om 103 företags miljö- och sociala ansvarstagande, hur hållbarhet påverkar inköpsbesluten och hur de prioriterar hållbarhet internt.

Sustainable Brand Index B2B 2018 offentliggjordes vid en ceremoni i Stockholm igår kväll. 

Klicka här för att se den fullständig rankingen.

Ämnen

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation