Följ Telia

Telias tv-tjänst till stadsnäten i Luleå och Umeå

Pressmeddelande   •   Aug 29, 2015 14:57 CEST

Telia har tecknat ett avtal med Lunet och Umenet - stadsnäten i Luleå respektive Umeå - om leverans av internet och tv-tjänster. Avtalet innebär att de cirka 38 000 hushåll som är anslutna till de både stadsnäten från och med den 1 oktober kan beställa Telias tv-tjänst.

Avtalet med Umenet är nytecknat och omfattar både bredband- och tv-tjänster. I Lunet erbjuder Telia bredband sedan tidigare. Nu utökas erbjudandet till att omfatta även Telias tv-tjänst där kunderna kan välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tjänsten ingår även tillgång till Telias Filmbutik med över 10 000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många hushåll, säger Stefan Borgqvist, Ansvarig för Telias tv-tjänst.

Telias tv-tjänst fortsätter att växa och vid halvårsskiftet 2015 var över 700 000 kunder anslutna till tjänsten.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se