Gå direkt till innehåll
Telia lanserar Spotify Business på marknadsplats för företagtjänster

Pressmeddelande -

Telia lanserar Spotify Business på marknadsplats för företagtjänster

Nu kan företagare skaffa Spotify Business från Telias marknadsplats för företagtjänster och spela musik för sina kunder och medarbetare, helt lagligt.

Musik är viktigt, även för företag. Restauranger, caféer, frisörer och butikskedjor är några exempel på företag som spelar offentlig musik och där musiken är en stor del av kundupplevelsen.Undersökningar* visar att rätt musik bidra till att kunderna stannar längre, kommer tillbaka, rekommenderar och i vissa fall även handlar mer. Musik kan även bidra till en bättre arbetsplats.

-       För många av våra företagskunder är musik en viktig del av kundupplevelsen. Men det finns inga riktigt bra lagliga alternativ för att spela musik i offentliga miljöer. Med Spotify Business kan kunderna spela all musik de vill, helt lagligt, säger Mats Hellman, chef för företagslösningar på Telia.

Spotify Business erbjuds via Telia App Market**, en marknadsplats för företagstjänster, och kostar från 299 kronor per månad och då finns möjlighet att ansluta tjänsten på uppåt fem olika platser, t.ex. olika kontor eller i flera butiker. Målgruppen för Spotify Business är mindre företagskunder.

Det ingår i Spotify Business:

  •  Få Spotify Business och andra molntjänster på En faktura** via Telia App Market
  • Möjlighet att ansluta upp till fem konton och administrera dem från en enda kontrollpanel
  • Företagssupport
  • Musikkalender– schemalägg hela arbetsveckans musik i förväg och sätt rätt stämning för varje tillfälle
  • Dela musiken – med en företagsprofil på Spotify är det enkelt för företagen att dela med sig av spellistorna till sina kunder
  • Avdragsgillt – med en faktura ställd till företaget är det möjligt att dra av kostnaden för abonnemanget i deklarationen
  • Kommersiella licenser – spela all musik helt lagligt.

För mer information: http://www.telia.se/foretag/tjanster/molntjanster

* Undersökningar genomförda av Soundtrack Your Brand, företaget som utvecklat och marknadsför Spotify Business

** Spotify Business paketeras inte med abonnemang utan erbjuds som enskild tjänst via Telias marknadsplats för företagstjänster


Ämnen

Kategorier


Telias tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Vi är motorn i kommunikationsSverige och investerar mer än någon annan i nät, tjänster och infrastruktur. Telia var först i världen med att lansera 4G – en innovation som gör det möjligt att surfa mobilt, upp till tio gånger snabbare än förut. Under året bygger vi ut fiber, vdsl och 4G för snabbare bredband till ännu fler svenskar. Läs mer på telia.se. Telia ingår i TeliaSonera-koncernen med verksamhet i Norden, Baltikum, Eurasien, inklusive Ryssland och Turkiet, samt i Spanien. Läs mer på teliasonera.com.

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation