Följ Telia

Telia huvudsponsor till affärsnätverket Klara K

Pressmeddelande   •   Dec 01, 2015 11:20 CET

Telia går in som huvudsponsor till affärsnätverket Klara K. Telia är ett företag i det digitala ekosystemet som driver innovationsarbetet framåt. Därför är det viktigt att låta människor med olika personligheter, kompetens och erfarenhet mötas för att skapa en dynamik och ett framåttänk tillsammans.

– Mångfald- och jämställdhet är frågor vi jobbar med och har fokus på hela tiden. Det driver företagets utveckling framåt och bidrar till förnyelse, något som kommer ha stor betydelse för att vi ska lyckas i arbetet med att bli nya generationens telekombolag. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, därför väljer vi att stödja Klara K, säger Hélène Barnekow, VD på Telia.

Nätverket Klara K, grundades 2007 och har som ambition att och verka för ett mer jämställt arbetsliv. Klara K drivs av Petra Nedfors och Camilla Wagner, tidigare journalist på Veckans affärer, som via nätverk samlar makthavare, opinionsbildare och jämställdhetsarbetare för att på olika sätt driva jämställdhet-, och mångfaldsarbetet framåt. 

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se