Följ Telia

Telia tecknar ramavtal med Fastighetsägarna Stockholm

Pressmeddelande   •   Jan 13, 2015 16:47 CET

Telia och Fastighetsägarna Stockholm har tecknat ett ramvavtal som innebär att Telia får möjlighet att leverera fiberbaserad uppkoppling på hela 700 mbit/sekund till omkring 5 000 fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm.

För de boende innebär avtalet att de får tillgång till ett av marknadens mest attraktiva erbjudanden vad avser digital-TV, telefoni och bredband. Avtalet är på tre år och bygger på att Telia levererar fiberanslutning fram till fastigheten, medan fastighetsägarna själva står för fastighetsnätet.

– Vi ser fram emot samarbetet med Telia. Att kunna erbjuda de boende en snabb och stabil uppkoppling via fiber är något som ses som en självklarhet för allt fler av våra medlemmar, säger Per Forsling Utvecklingschef på Fastighetsägarna Stockholm.

– Vi är glada över att ha fått det här förtroendet. En snabb och stabil uppkoppling till ett rimligt pris är en viktig del av boendet, nu och i framtiden. Jag är glad att vi kan vara med och erbjuda detta till Fastighetsägarföreningen Stockholms medlemmar och deras hyresgäster och bostadsrättsinnehavare, säger Henrik Forssell, säljansvarig på Telia Operator.


Telias tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Vi är motorn i kommunikationsSverige och investerar mer än någon annan i nät, tjänster och infrastruktur. Telia var först i världen med att lansera 4G – en innovation som gör det möjligt att surfa mobilt, upp till tio gånger snabbare än förut. Under året bygger vi ut fiber, vdsl och 4G för snabbare bredband till ännu fler svenskar. Läs mer på telia.se. Telia ingår i TeliaSonera-koncernen med verksamhet i Norden, Baltikum, Eurasien, inklusive Ryssland och Turkiet, samt i Spanien. Läs mer på teliasonera.com.