Gå direkt till innehåll
Telia tecknar nytt avtal med Region Stockholm

Pressmeddelande -

Telia tecknar nytt avtal med Region Stockholm

Telia får fortsatt förtroende från Region Stockholm efter att ha vunnit regionens upphandling att få leverera telekommunikationstjänster i sex år med möjlighet till förlängning i ytterligare fem år. Avtalet med Telia innebär att Region Stockholm får en övergripande och centraliserad lösning som sträcker sig över hela regionen och innefattar specifika tjänster som fasta och mobila telefonilösningar samt växelplattform.

Telias lösning realiseras som en molnlösning i kombination med lokal placering av vital utrustning, vilket ger en mycket säker, robust och kostnadseffektiv telefoniplattform som dessutom är flexibel och framtidssäkrad för kommande behov.

– Vi är stolta och glada över att få fortsatt förtroende från Region Stockholm. Det känns extra roligt att få fortsätta förvalta och utveckla telefonitjänsten i samarbete med regionen, säger Tobias Larsson, ansvarig för företagsaffären på Telia.

Telia har varit Region Stockholms leverantör av telekommunikationstjänster sedan 2011.

Ämnen

Kategorier


Om Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår framtid och vårt samhällsansvar. Med cirka 21000 medarbetare i sju länder, varav 4 700 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia – välkommen till Folknätet. 

Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation