Gå direkt till innehåll
I bild från vänster; Göte Emanuelsson, Sten Håkansson, Stefan Renström, Ulla Nilsson, Bo Nilsson och Anders Wahlbom
I bild från vänster; Göte Emanuelsson, Sten Håkansson, Stefan Renström, Ulla Nilsson, Bo Nilsson och Anders Wahlbom

Pressmeddelande -

Telia stärker närvaron i Dalsland genom förvärv av Dalbo Net AB

Telia förvärvar Dalbo Net AB, med sitt säte i Mellerud, och tar därmed över ett nät med ca 1000 privatkunder och ett 50-tal företagskunder.

Från och med den 3 januari 2019 blir Dalbo Net en del av Telias infrastruktur med hög kvalitet och service. För kunderna, som redan har tillgång till Zitius öppna nät, innebär ägarbytet inte någon förändring i tjänst eller pris.

– En snabb och framtidssäker uppkoppling är avgörande för att boende och företag ska kunna fortsätta att växa i kommunen. Dalbo Net har byggt ett nät av hög kvalité och framåt kommer vi kunna dra stor nytta av denna grund när vi fortsätter koppla upp kommunen, säger Ove Alm, chef för Telia Infra och ansvarig för Telias fasta och mobila nät i Sverige.

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Pressansvarig 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation