Följ Telia

Telia stärker närvaron i Dalsland genom förvärv av Dalbo Net AB

Pressmeddelande   •   Nov 28, 2018 15:03 CET

I bild från vänster; Göte Emanuelsson, Sten Håkansson, Stefan Renström, Ulla Nilsson, Bo Nilsson och Anders Wahlbom

Telia förvärvar Dalbo Net AB, med sitt säte i Mellerud, och tar därmed över ett nät med ca 1000 privatkunder och ett 50-tal företagskunder.

Från och med den 3 januari 2019 blir Dalbo Net en del av Telias infrastruktur med hög kvalitet och service. För kunderna, som redan har tillgång till Zitius öppna nät, innebär ägarbytet inte någon förändring i tjänst eller pris.

– En snabb och framtidssäker uppkoppling är avgörande för att boende och företag ska kunna fortsätta att växa i kommunen. Dalbo Net har byggt ett nät av hög kvalité och framåt kommer vi kunna dra stor nytta av denna grund när vi fortsätter koppla upp kommunen, säger Ove Alm, chef för Telia Infra och ansvarig för Telias fasta och mobila nät i Sverige.

För mer information, kontakta gärna Telias pressavdelning 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrum teliapress.se

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se