Följ Telia

Telia Connect2Business 2016: Träffa de Digitala Pionjärerna!

Pressmeddelande   •   Mar 31, 2016 10:25 CEST

Träffa de Digitala Pionjärerna – de som har modet att utmana affärslogik med ovanliga visioner. Telia bjuder in till sitt årliga företagsevenemang Telia Connect2Business på Stockholm Waterfront Congress Center. Framstående och spännande talare är på plats. Eventet går även att följa via www.telia.se/c2b. Moderator är Anna Felländer, Swedbanks digitaliserings- och framtidsekonom.

Tid:11 april kl. 13.00-16.45 med efterföljande mingel
Plats:
Stockolm
Waterfront Congress Centre, Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm
Information och program:
www.telia.se/c2b
Pressanmälan:
inger.gunterberg@teliasonera.com

Telia Connect2Business fokuserar i år på de Digitala Pionjärerna – de vanliga människorna med ovanliga visioner och som har modet att utmana.Med mod och tillförsikt driver de fram en ny generation av verksamheter, där befintliga strukturer utmanas och nya sätt att arbeta utforskas,digitaliseringens möjligheter och utmaningar, såväl för företag och organisationer som för privatpersoner.

Anna Felländer, digitaliserings- och framtidsekonom på Swedbank är vår moderator under hela programmet. Anna har engagerat sig i hur just digitaliseringen påverkar ekonomiska drivkrafter, samhället och företagen. Anna hälsar välkommen kl. 13.00 tillsammans med Telias vd Hélène Barnekow och Jennica Andersson, chef för företagsaffären på Telia. Klara talare på konferensen är bl.a:

Greg Verdino, futurist & keynotetalare.Greg ärauktoritet på den digitala framtiden. I vardagen stöttar han beslutsfattare och deras team att omfamna förändring, skapa nya möjligheter från teknik- och kulturskiften samt formulera strategier för transformativ tillväxt.
Peter Hinssen. Den hyllade författaren, keynote-talaren och serieentreprenören Peter Hinssen är en av Europas mest eftersökta tankeledare kring disruptiv innovation. Han är besatt av nätverk och ser dem som de sanna drivkrafterna för utveckling. Han skrev om dem i boken "The Network Always Wins", han talar passionerat om dem i sina föreläsningar.
Rikard Mäki– Volvo Construction Equipment, Rikard deltar i programdelen: Den digitaliserade gruvan. Boliden och Volvo Construction Equipment samarbetar med ett antal aktörer i utforskandet av digitaliseringens möjligheter för gruvindustrin. Rikard och Peter Burman från Boliden ger oss en inblick i arbetet som har potential att transformera värdeerbjudanden och verksamhetsmodeller i industrin.
Hélène Barnekow,vd Telia, entusiasmerande och helhjärtat en förändringsresa där Telia spelar en allt viktigare roll som kundens fönster mot den digitala världen.
Jens Henriksson, vd och koncernchef för Folksam. Han har tidigare bland annat varit vd och börschef för Nasdaq OMX Stockholm, exekutivdirektör och styrelseledamot för Internationella Valutafonden IMF i Washington, och statssekreterare på Finansdepartementet.
Henrik Rosvall, grundare, Dreams Nordic AB.Med en gedigen bakgrund inom såväl egenföretagande som stora koncerner har Henrik Rosvall, tidigare marknadschef på Avanza, mycket att tillföra i diskussionen hur etablerade hur etablerade aktörer kan samverka med små innovationsbolag för att skapa nya värden tillsammans. Idag arbetar han med att ge pengar mening – och uppfylla drömmar på Dreams Nordic.
Ann Hellenius, IT-direktör Stockholms Stad. Ann leder det digitala förnyelsearbetet inom staden. Med blick och kunskap för innovativa lösningar och internet of things formulerar hon de långsiktiga ambitionerna som krävs för att göra Sveriges huvudstad smartare, mer hållbar och lättare att leva i - allt tack vare digital teknik.
Peter Wiklöf, vd och koncernchef, Ålandsbanken. Peter Wiklöf har tidigare varit vd för Ålandsbankens dotterbolag Crosskey Banking Solutions Ab Ltd som är en nordisk leverantör av banksystem.
Ola Sars, musikentreprenör, medgrundare och vd på Soundtrack Your Brand, som utvecklat tjänsten Spotify Business för företag. Ola har tidigare bland annat grundat Beats Music som senare förvärvades av Apple och Tonium Pacemaker, världens första DJ-plattform för konsumentmarknaden. Ola deltar i paneldiskussion på temat Innovation i samverkan med Henrik Rosvall, Peter Wiklöf, och Lars Roth, VP TeliaSonera Purple+.

Vi är Telia den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se