Följ Telia

Ramirent väljer Telia för att hantera mobiler

Pressmeddelande   •   Feb 10, 2015 09:48 CET

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och har nu valt Telia för att hantera dess växande antal mobiltelefoner. Med Telias tjänster får Ramirent överblick av företagets cirka 600 mobiler och kan säkerställa att medarbetarna har säker tillgång till mobila applikationer och data.

Ramirent har valt tjänsten Device Management som ingår i Telia Mobility Management, en portfölj av tjänster som tillsammans gör det möjligt för verksamheter att dra full nytta av mobila arbetssätt. Med Device Management kan verksamheter överblicka, konfigurera och säkra verksamhetens mobila enheter i en lättanvänd portal. De kan även administrera mobilapplikationer samt garantera säker distribution och hantering av verksamhetsdata till mobila enheter.

- Vår personal är ofta ute på fältet och arbetar nära våra kunder. Med Telias tjänster kan vi få en god överblick av företagets mobiler och våra medarbetare kan få säker tillgång till de mobila tjänster och den information de behöver för att göra sitt dagliga arbete, som t.ex. mejl, säger inköpschef Peter Andréas på Ramirent AB.

I Telias uppdrag ingår även att hantera Device Management-tjänsten åt Ramirent och säkerställer att medarbetare har tillgång till rätt mobiltelefon och applikationer. Ramirent har sedan tidigare mobil och fast telefoni och bredband från Telia.

För mer information om Telia Mobility Management: http://www.telia.se/foretag/tjanster/mobility-management

För fler bilder: http://www.ramirent.se/Media/Nyhetsrum/

Om Ramirent

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland kunderna märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.


Telias tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Vi är motorn i kommunikationsSverige och investerar mer än någon annan i nät, tjänster och infrastruktur. Telia var först i världen med att lansera 4G – en innovation som gör det möjligt att surfa mobilt, upp till tio gånger snabbare än förut. Under året bygger vi ut fiber, vdsl och 4G för snabbare bredband till ännu fler svenskar. Läs mer på telia.se. Telia ingår i TeliaSonera-koncernen med verksamhet i Norden, Baltikum, Eurasien, inklusive Ryssland och Turkiet, samt i Spanien. Läs mer på teliasonera.com.