Följ Telia

Fiberfeber i Flen

Pressmeddelande   •   Feb 16, 2015 09:55 CET

– Flens kommun ser oerhört positivt på det stora intresset för att ansluta sig till fibernätet. Fiber ger stabila och snabba bredbandsanslutningar, vilket är en förutsättning för att kommunen ska kunna fortsätta sin positiva utveckling som boendeort. Det är även högst väsentligt för de många företag som är verksamma runt om i kommunen, säger Mikael Brandfors, bredbandssamordnare i Flens kommun

– Det är tydligt att det finns ett stort intresse i Flen. Vi ser fram emot att få leverera vår öppna fiberlösning till alla som tecknat avtal, säger Henrik Forssell, försäljningschef på Telia Öppen Fiber.

Kampanjen i Flen fortsätter till den 22 februari 2015. Gå gärna in på www.oppenfiber.se

För mer information, kontakta:

Mikael Brandfors, bredbandssamordnare i Flens kommun, 0768- 73 50 00

Carl Johan Swanson, kommunikationsansvarig Telia Operator 0722- 31 00 54

Telias tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Vi är motorn i kommunikationsSverige och investerar mer än någon annan i nät, tjänster och infrastruktur. Telia var först i världen med att lansera 4G – en innovation som gör det möjligt att surfa mobilt, upp till tio gånger snabbare än förut. Under året bygger vi ut fiber, vdsl och 4G för snabbare bredband till ännu fler svenskar. Läs mer på telia.se. Telia ingår i TeliaSonera-koncernen med verksamhet i Norden, Baltikum, Eurasien, inklusive Ryssland och Turkiet, samt i Spanien. Läs mer på teliasonera.com.