Följ Telia

Telia är Sveriges bästa företag inom telekom och bredband - enligt svenska folket

Pressmeddelande   •   Mar 17, 2016 10:40 CET

Vid kvällens gala på Nalen i Stockholm fick Telia ta emot priset för bästa företag inom området telekom och bredband. Bakom priset står Schibstedägda Minimeda som med hjälp av företaget Reflect undersökt 256 företag inom 27 olika branscher. Telia hamnar också i topp totalt sett på hela listan och kammar hem femteplatsen.

-Vi lever i en enormt transparent värld och företag måste göra bra saker för att lyckas. Vi ville helt enkelt undersöka hur det ser ut och vad svenska folket tycker om olika företag, säger Daniel Wägerth, Co-Founder och Senior Branding Advisor på Schibsted.

Svenskar i hela landet har fått svara på frågor inom områden som kvalitet, service, transparens, information, miljöansvar, innovationskraft, pålitlighet och hur mycket man gillar olika företag. Detta har sedan vägts samman till ett index.

- Vi är naturligtvis enormt glada och hedrade över utmärkelsen. Det här visar att vi är på helt rätt väg. Förra året satte vi rekord i fiberutbyggnaden med över 150 000 nya uppkopplade hushåll. I år ökar vi takten ännu mer. Allt för att bli så bra som möjligt för våra kunder så att fler får tillgång till digitaliseringens alla otroliga möjligheter, säger Anders Tillander, chef för Telias fiberaffär.

Vi är Telia den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se