Följ Telia

Världspremiär för Marshall London hos Telia

Pressmeddelande   •   Jul 16, 2015 14:37 CEST

Som första operatör i världen börjar Telia sälja Marshalls nya smartphone, Marshall London, från och med den 21 augusti.

Marshall har i mer än femtio år varit ledande på förstärkare och är synonymt med riktigt bra ljud. Nu kan Telia som första operatör i världen erbjuda Marshall smartphone som har världspremiär i dag. Marshall London förenar det senaste hos en Adroidsmartphone med en fantastisk musikupplevelse. Den är också byggd för att fungera som en portabel musikstudio med speciella applikationer för musikskapande.

Telefonen kommer att kosta 499:-/mån i 24 månader inklusive abonnemanget Telia Mobil Komplett med fria samtal, sms/mms och 12 GB surf. Priset gäller fram till den 30/9 och på köpet ingår även Spotify Premium i tre månader.

Från och med kl 00.01 natten till fredag den 17 juli går det att förbeställa sin Marshall London viatelia.se/marshall


För mer information, kontakta gärna Telias presstjänst 0771-775830 eller besök vårt nyhetsrumtelia.se/media.

Telias tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. Vi investerar mer än någon annan i ny infrastruktur och nya tjänster. Nu bygger vi det nya digitala Sverige och storsatsar 15 miljarder kronor i utbyggnad av den mobila och fasta infrastrukturen i hela landet. Telia var t.ex. först i världen med att lansera mobilnätet 4G – som närmast kan likna en motorväg för mobilsurf. Samtidigt bygger vi ut det supersnabba fibernätet i kommuner runt om i landet för att möta behovet av alltmer dataintensiva tjänster i hemmet, på jobbet och i övriga samhället. Läs mer påwww.telia.se. Telia ingår i TeliaSonera-koncernen med verksamhet i Norden, Baltikum, Eurasien, inklusive Ryssland och Turkiet, samt i Spanien. Läs mer påwww.teliasonera.com

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se