Följ Telia

Telia skapar digitala upplevelser under hotellvistelsen tillsammans med Hoist Group

Pressmeddelande   •   Mar 09, 2016 10:47 CET

Hoist Group, marknadsledande inom IT-system, TV och Wifi på hotellmarknaden, fortsätter satsningen på digitala upplevelser för hotellgästen och väljer Telia som partner för att öka digitaliseringen av hotellens servicetjänster. Samarbetet innebär att hotellgästen kommer att kunna styra sin upplevelse utifrån eget behov genom olika personanpassade digitala tjänster.

Den tekniska lösningen som baseras på Hoist Group Fusion Platform och Telias Wan, gör det möjligt för hotellgästen att skräddarsy sin vistelse genom olika digitala tjänster som exempelvis interaktiv TV, och ta del av individuella erbjudanden.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Telia. Detta innebär att hotell och konferensanläggningar nu kommer att kunna erbjuda sina gäster en framtidssäker digital upplevelse, vilket kommer att öka deras konkurrenskraft, säger Annika Rydström, VD Hoist Group Sverige.

Enligt en rapport från Telia och Arthur D. Little, kommer den digitala utvecklingen hos företag att vara avgörande i framtiden. Bara inom sektorn Handeln där hotellnäring ingår, väntas digitaliseringen kunna bidra med upp till 26 miljarder kronor per år i nya intäkter fram till 2020. Den digitala revolutionen har bara börjat men kommer innebära nya kunder, högre intäkter och stärkt konkurrenskraft.Läs hela rapporten här.

Fakta:
Telias WAN är ett säkert företagsnätverk för kommunikation mellan olika IT-system och tjänster i en verksamhet.

Vi är Telia den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se