Följ Telia

Telia fortsätter satsningen på fiber i Falkenberg

Pressmeddelande   •   Aug 19, 2015 14:56 CEST

Telia fortsätter sin satsning på fiberbaserat bredband i Falkenberg. Nästan 3 000 ytterligare hushåll får nu möjlighet att ansluta villan till Internet med dagens snabbaste internetanslutning.

Kampanjen i Falkenberg är en del av de totalt nio miljarder kronor som Telia satsar på utbyggnaden av fiber i Sverige mellan 2015 och 2018.

Fiber ger villaägarna helt nya möjligheter tack vare hastigheter på upp till 1000 Mbit/s.

– Fiber gör det möjligt att dra nytta av framtidens digitala service inom till exempel sjukvård och utbildning. Att fiberansluta villan innebär dessutom en snabb och stabil internetuppkoppling som klarar av att hela familjen använder sina datorer, surfplattor, telefoner och TV-apparater samtidigt, säger Henrik Forssell, försäljningschef på Telia Öppen Fiber.

Kampanjen pågår till den 27 september 2015.

Telia har längst erfarenhet på fibermarknaden och levererar ett öppet nät där kunden själv väljer mellan olika leverantörer av TV, bredband och telefoni.

Skanova bygger, utvecklar och driftar nätet.

Presskontakt: Carl Johan Swanson, kommunikationsansvarig, 0722- 31 00 54

För privatpersoner: Kontakta Telias kundtjänst för öppen fiber på 020- 40 24 00 eller besök www.oppenfiber.se

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se