Följ Telia

Telia först i världen med att sälja Marshalls nya smartphone

Pressmeddelande   •   Aug 20, 2015 14:43 CEST

I morgon börjar Telia som första och enda mobiloperatör i världen att sälja Marshall London – den globalt omtalade nya smartphonen från svenska Zound Industries. Marshall har i över femtio år varit ledande på förstärkare och är synonymt med riktigt bra ljud. Följaktligen levererar Telia telefonen med tre månaders fritt Spotify Premium.

– Vi är stolta över att vara först med att erbjuda våra kunder en telefon med outstanding ljudkvalitet och med marknadens coolaste formfaktor, säger Sara Laurell, ansvarig för konsumentaffären på Telia. Här lyssnar du inte bara på din favoritmusik – den kreative kan också skapa egen musik med telefonens inbyggda ministudio, något som är helt unikt.

Fokus på musik
Marshall London fokuserar på musikupplevelsen. Med dubbla hörlursingångar med separata volymkontroller, en unik M-Button som ger dig tillgång till alla dina musikspelare med ett tryck, global equalizer samt ett dedikerat ljudkort som möjliggör uppspelning av lossless ljud (FLAC). Marshall London använder Googles senaste operativsystem Lollipop.

– Vi vill alltid ge kunderna den bästa användarupplevelsen. När det inte fanns en smartphone på marknaden som satte musiken främst, då tillverkade vi en. Vi vet att våra kunder och marknaden är redo för vad vi har att erbjuda den: en smartphone, utvecklad till att vara världens bästa musikspelare, säger Konrad Bergström president och med-grundare till Zound Industries.

Priser
Marshall London kostar 499: -/mån i 24 månader inklusive abonnemanget Telia Mobil Komplett med fria samtal, sms/mms och 12 GB surf. Telefonen går också att köpa med kontantkort. Priset är då 4995:-. Priserna gäller fram till den 30/9 och på köpet ingår även Spotify Premium i tre månader.

Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se