Följ Telia

Stort intresse för fiber i Ludvika

Pressmeddelande   •   Maj 25, 2015 18:27 CEST

Trots att nästan tre veckor återstår av Telias fiberkampanj i Björkås står det redan klart att samtliga hushåll som valt att teckna avtal kommer att få fiber installerat.

– Det är tydligt att det råder fiberfeber i Ludvika. Trots att kampanjen fortsätter ett bra tag till har vi redan uppnått det nödvändiga antalet intresserade villaägare. Vi ser fram emot att få leverera vår öppna fiberlösning till alla som tecknat avtal, säger Henrik Forssell, försäljningschef på Telia Öppen Fiber.

Det fibernät som ska byggas är ett öppet nät som innebär att varje kund kan välja mellan flera olika tjänsteleverantörers erbjudanden för bredbandstelefoni, digital-TV och bredband.

Kampanjen i Ludvika fortsätter till den 14 juni 2015.

Presskontakt: Lars Joelsson, kommunikationsansvarig, 0705- 77 02 37

För privatpersoner: Kontakta Telias kundtjänst för öppen fiber på 020- 40 24 00 eller besökwww.oppenfiber.seVi är Telia den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se