Följ Telia

Nu kan fler än 14 000 hushåll i Karlskrona få tv från Telia

Pressmeddelande   •   Jan 04, 2016 10:59 CET

Telia och Affärsverken har tecknat ett utökat avtal om leverans av internet och tv-tjänster i Karlskrona. Avtalet innebär att över 14 000 hushåll anslutna till Karlskronas Stadsnät från Affärsverken redan den 4 januari kan beställa Telias tv-tjänst och högre internetkapaciteter än tidigare.

Telia erbjuder sedan tidigare bredband i Karlskronas Stadsnät från Affärsverken. Nu utökas erbjudandet till att omfatta tv samt högre kapaciteter på internet. Alla hushåll som är anslutna till det öppna stadsnätet från Affärsverken i Karlskrona kan beställa Telias tv-tjänst och välja mellan över 100 kanaler och tusentals inspelade program. I tjänsten ingår även tillgång till Telia Filmbutik med över 5000 titlar samt möjlighet att se på tv och film via dator och mobiltelefon.

Telias tv-tjänst fortsätter att växa och vid årskiften 2014-2015 hade nästan 700 000 kunder tjänsten. Nu får potentiellt över 14 000 hushåll i Karlskrona möjligheten att skaffa Sveriges snabbast växande tv-tjänst.

– Vi tror att kombinationen av en flexibel tv-tjänst och ett snabbt pålitligt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Stefan Borgqvist, ansvarig för Telias tv-tjänst. Vi är mycket glada att nu kunna gå i mål med Affärsverken som ett utvalt stadsnät vilket över tid visat hög kvalité och gott samarbete.

– Vi vet att kunderna värdesätter valfrihet, enkelhet och kvalité till bra priser, säger Björn Sernhed,Tjänsteleverantörsansvarig på Affärsverken, Stadsnät. Tilläggsavtalet med Telia innebär en mycket bra fortsättning på samarbetet att erbjuda stadsnätets anslutna kunder tillgång till ett ännu större utbud av tjänster från en stor och välrenommerad aktör.

Vi är Telia den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se