Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Förlåt till dig som är tv-kund hos Telia

Låt mig först be om ursäkt för det stök som vi har förorsakat dig som kund den senaste veckan. Det sista vi ville var att våra ansträngningar för att göra det bättre för dig som tv-kund skulle innebära en vecka utan de tv-kanaler som du räknat med att kunna se. Sedan sent igår kväll har vi glädjande nog ett nytt avtal med SBS Discovery som innebär att vi från och med nu åter kan erbjuda kanalerna Animal Planet, Discovery, Eurosport, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och TLC. Dessutom tillkommer Investigation Discovery inom kort.

Under onsdagen arbetar vi med att återställa alla kanaler till dig. Det kan fortfarande vara lite fix kvar, men vi säkrar nu att du under dagen idag ska ha dina kanaler där du hittade dem tidigare. Återigen: Förlåt för det stök vi orsakat!

I och med det nya avtalet kommer vi dessutom att kunna erbjuda en ännu bättre tv-upplevelse. På sikt kommer du till exempel att kunna se de här kanalerna på alla skärmar samt starta programmen i dem när du så önskar, så kallad catch up-funktion. 

Självklart får berörda kunder med Telias tv-paket Stor behålla kanalen HBO under april månad och kunderna med tv-paket Lagom får behålla kanalerna Disney Channel, Fox, National Geographic, NatGeo Wild och TV4 Sport. Dessutom bjuder vi på tre filmupplevser från Telias digra filmbutik under april.

Mycket nöje med tv från Telia

Malin Frenning - VD Telia

Ämnen


Vi är Telia den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation