Gå direkt till innehåll
Fiberfeber i nya Mall of Scandinavia

Pressmeddelande -

Fiberfeber i nya Mall of Scandinavia

Telia ansluter Mall of Scandinavia i Solna till fibernätet och erbjuder kommunikationstjänster till de företag som etablerar sig i gallerian. Fler än 20 butiker i köpcentrat har redan valt Telia som leverantör av kommunikationstjänster.

I början av sommaren tecknade Telia ett avtal med Unibail-Rodamco som äger Mall of Scandinavia i Arenastaden i Solna med möjlighet att ansluta kommersiella lokaler i gallerian till fibernätet . Redan efter ett par månader har fler än 20 butiker i gallerian valt kommunikationstjänster som bredband och telefoni från Telia. Fler affärer väntas under hösten. De flesta kunder har valt att ansluta sina butiker till fibernätet, som kan erbjuda hög kapacitet för mer krävande tjänster.

- Allt fler företag i detaljhandeln utforskar digitaliseringens möjligheter för att kunna erbjuda en bättre kundupplevelse och för att effektivisera verksamheten. Det positiva mottagande vi fått från Unibail-Rodamco och de företag som nu ska etablera sig i Mall of Scandinavia är ett bevis för det. Det känns extra bra att kunna välkomna just dessa nya kunder till Telia eftersom vi också blir grannar när vi nästa år flyttar Telias huvudkontor till samma fastighet i Arenastaden, berättar Henrik Forssell, försäljningschef för fiber på Telia.

Ämnen


Vi är Telia. Den nya generationens telekomföretag. 
Våra 6.700 kundbesatta kollegor möter miljontals kunder varje dag i ett av världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året om. För att ge människor tillgång till alla nya spännande tjänster satsar vi miljarder på att bygga det digitala samhället, vi bygger Framtidens nät. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder. Läs mer på www.telia.se

Kontakter

Presskontakt

Presskontakt

Presskontakt 0771-77 58 30
Irene Krohn

Irene Krohn

Presskontakt Presschef 0771-77 58 30
Roija Rafii

Roija Rafii

Presskontakt Press & PR-ansvarig 0771-77 58 30

Välkommen till Telia

I över 165 år har vi skapat fler möjligheter för fler människor. Det är vårt arv, vår drivkraft och vår framtid. Med cirka 19000 medarbetare i sju länder, varav 4 100 kollegor i Sverige, erbjuder vi den bästa uppkopplingen i de bästa näten och fortsätter att investera och innovera för ett mer digitalt och hållbart samhälle. Från torpet till storstaden, kontoret till vardagsrummet och från vårdcentralen till bussresan skapar vi en bättre vardag. Välkommen till Telia. Bättre nät. Bättre upplevelser.

Läs mer på www.telia.se
Drift och avbrott hittar du på: https://www.telia.se/privat/driftinformation